Het tuinseizoen existentie te volle doorgang, tijd door onze tuin ideeën plusteken de hekkensluiter gaard trends boterham 2022 inclusief jullie in delen! Weet jij reeds hoe jij je gaard gaat aankleden voor deze zomer? Je vindt hier inspiratie snee tuindecoraties, tuinmeubels plus beplanting. Geef jou gaard een make-overheen, zodat jouw volgende zomer kunt genieten van een heerlijke gaard.

1. De comfortabele tuin
We bezitten ie afgelopen schooljaar meer tijd in onze gaard doorgebracht dan wij vroeger alreeds deden. Het bestaan dus niet zo uitheems dat comfort één van den nieuwste tuintrends bestaat. Als jou meer tijd zonder doorbrengt wens jij ook put fijn kunnen feestvieren. Ga dit klas daarom snijwondje eentje fijne zitzak of richt eentje hele loungehoek in ingevolge totdat gemakkelijkheid te komen. Jouw loungehoek kleed je heerlijk leuk aan met verschillende kleedjes en kussens.

Tuin ideeen

2. De bohemian gaard
We vertelden je alhoewel even kortstondig overheen dit gaard tendens ter onze lentetijd fooien. De bohemian gaard bestaat veelkleurig, gezellig plusteken geïnspireerd doodop verre oorden. Denk aan leuke tuinkussens en kleedjes inclusief kleurrijke prints plus lampionnen als aankleding. Deze tuintrend is makkelijk toe ter schreden ingevolge het bijdoen van accessoires, je hoeft er noch eens groene vingers snijwond ter bezitten.

Tuinmeubels die schreden gewichtigheid de bohemian gaard persoon riet bankjes plus stoelen plus meubels geproduceerd van pallets. Lampionnen, lantaarns plus lichtsnoeren mens de perfecte manier wegens jij tuin gezellig ter produceren mits ie begint te schemeren. Met een karpet snijwondje zonder maak jouw je bohemian gaard helemaal uit.

Natuurlijk mogen items naar een vuurkorf plus ene hangmat niet verzuimen te deze tuintrend. Heb jou geen bomen dingen jij eentje hangmat kunt ophanging? Dat bestaat geen probleem! Met ene hangmat maatstaf kun jij jij hangmat overal kwijt. In den bohemian tuin draait alles om relaxen plus gezelligheid. Vul een paar mooie terracotta oppotten of rieten manden inclusief planten. Tropische planten met mooie figuurlijk doorbladeren schreden perfect bij den bohemian tuin. Maar zowel uitgelaten gekleurde bloemen, cactussen plusteken vetplantjes passen gewichtigheid een bohemian tuin.

3. De te-buiten tuin
Een trend diegene we vorig schooljaar zowel alhoewel snorren: den binnen-buiten tuin. Maak van jou gaard een verlengde van jij interieur. Tuinmeubels paardenhoeven er niet perse meer uit te bekijken mits tuinmeubels, niettemin lijken correct doodmoe binnenmeubels. Gezellige ‘salontafeltjes’, poefen plus krukjes plus tuinmeubels inclusief ene vormgeving radiatie. We staren steeds meer sierkussens snee in de tuin plus ook eentje tuinkleedje (tapijt voor de tuin) mag niet verzaken te de in-zonder tuin.

Gezellige tuin

4. De luxe onderhoudsvrije tuin
Deze tuin ademt welstand. Ontspannen en genot is fundamenteel ter deze tuin. Het moet er mooi over staren, echter weinig onderhoud bezitten. Ga snijwond nauwsluitend en eigentijds plus maak eentje combinatie van verschillende benodigdheden sneetje ene luxe charisma. Kies inkeping figuurlijk strakke tegels plus combineer deze bijvoorbeeld inclusief een houten vlonder. Creëer ene twee strakke plantenbakken en vul deze met gewas diegene weinig onderhoud nodig bezitten naar hosta’s, hortensia’s of siergrassen. In een luxe tuin toestemmen eentje paar luxe elementen naar een zwembad, jacuzzi of buitenkeuken niet ontbreken. Ga inkeping mooie lounge meubels om jou luxe gaard helemaal be in maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.